Tietosuojaseloste

Päivitetty 19. syyskuu 2018

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa sinulle, minkä tyyppistä tietoa ALM Partners Oy kerää, kuinka käytämme kerättyä tietoa sekä miten luovutamme näitä tietoja kolmansille osapuolille. Kerromme Tietosuojaselosteessa myös sivustomme evästekäytännöistä.

1. Rekisterinpitäjä

Tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä on ALM Partners Oy (jäljempänä ”me”). Vastaamme siitä, että henkilötietoja käsitellään ja suojataan EU:n tietosuoja-asetuksen (679/2016), henkilötietolain (523/1999), sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004), tietoyhteiskuntakaaren (917/2014) sekä muun soveltuvan EU:n ja kansallisen lainsäädännön mukaisesti.

1.1. Rekisterinpitäjän yhteystiedot

ALM Partners Oy
Y-tunnus: 2372616-2
Osoite: Mechelininkatu 1 A, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: +358 (0) 102796800
Sähköposti: info@almpartners.fi

1.2. Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa:

Petri Helmikkala, Tietosuoja projektipäällikkö
Osoite: Mechelininkatu 1 A, 00180 Helsinki
Sähköposti: petri.helmikkala@almpartners.fi

2. Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Keräämme henkilötietojasi mm. sähköisten palvelujen tarjoamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittämiseksi, rekrytointiin, tilastointitarkoituksiin sekä ALM Partnersin ja verkkosivuston käyttäjän väliseen viestintään.

Sinun ei ole pakko luovuttaa meille henkilötietojasi, mutta se voi heikentää tai rajoittaa tarjoamaamme palvelua.

Keräämme ja käsittelemme esimerkiksi seuraavia henkilötietoja:

Perustiedot, kuten nimi, ammattinimike, ja yhteystiedot

Työnhakijan tiedot, kuten koulutus, työkokemus, osaaminen, ansioluettelo, ja kuva

Asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten palveluja ja tilausta koskevat tiedot, maksutiedot, laskutustiedot, markkinointiluvat

Asiakasyhteydenotot ja niihin liittyvä kirjeenvaihto

Palvelumme tai verkkosivujemme käytön yhteydessä syntyneet henkilötiedot, kuten evästeiden tai samankaltaisten teknologioiden avulla verkkosivulta kerätyt tiedot

Muut tapauskohtaisesti määritellyt tiedot

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus, oikeusperuste ja säilytys

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään seuraaviin tarkoituksiin:

3.1. Rekrytointi

Rekisteri on tarkoitettu ALM Partnersin työpaikkailmoituksiin ja avoimiin työtehtäviin tulevien hakemusten ja hakijatietojen käsittelyyn. Hakija voi olla hakenut tiettyyn tehtävään tai lähettänyt avoimen hakemuksen. Lähettäessäsi hakemuksesi meille suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi.

Henkilötietoja säilytetään kuusi (6) kuukautta hakemuksesi saapumisen jälkeen, ellet tätä aiemmin erikseen pyydä meitä poistamaan tietojasi.

3.2. Palvelun tarjoaminen ja asiakassuhteiden hallinta

Rekisteri on tarkoitettu palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen asiakkaillemme. Tämä edellyttää, että ylläpidämme asiakasyrityksen tai -yhteyshenkilön tietoja. Henkilötietojen käsitteleminen tässä tapauksessa perustuu meidän ja asiakkaan väliseen sopimukseen.

Henkilötietoja säilytetään asiakassuhteen ajan ja asiakassuhteen päätyttyä vain, jos laki niin vaatii.

3.3. Markkinointi

Voimme olla sinuun yhteydessä kertoaksemme palveluidemme uusista ominaisuuksista tai myydäksemme muita palveluja. Voimme myös käsitellä henkilötietojasi asiakaskyselyitä varten. Henkilötietojen käsittely markkinoinnissa perustuu joko suostumukseesi tai voimassaolevaan sopimukseen. Sinulla on oikeus pyytää, ettei henkilötietojasi käytetä suoramarkkinointiin.

Henkilötietoja säilytetään, kunnes erikseen pyydät, että tietosi poistetaan.

3.4. Lakien noudattaminen

Henkilötietoja käsitellään lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi, esimerkiksi kirjanpitolain mukaiset velvoitteet tai toteuttaaksemme viranomaisten lakiin perustuvat tietopyynnöt.

4. Tietojen siirto

Tietojen käsittelyyn voidaan käyttää kolmansia osapuolia lakien sallimissa rajoissa. Muu tietojen käsittely edellyttää sinun suostumustasi tai perustuu lain nimenomaiseen säännökseen.

Tietoja voidaan siirtää Euroopan Unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, mikäli se on palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista tai mikäli se muutoin on tarpeellista henkilötietolakien mukaisin perustein.

5. Evästeet

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä. Evästeet ovat olennainen osa palveluiden toimivuutta.

Jotta sivustoa voidaan parantaa ja taata kävijälle paras mahdollinen käyttökokemus, evästeet tallentavat tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Keräämme automaattisesti tietoja siitä, mikä on vierailun kesto ja ajoittuminen, minkä hakulauseiden ja -sanojen sekä hakukoneen kautta vierailu on linkitetty, millä sivuilla käyttäjä vierailee sekä käyttäjän tietokonetta tai mobiililaitetta koskevia teknisiä tietoja (mukaan lukien IP-osoite, laitteen ID-tunnus, fyysinen sijainti, selain, operaattori ja käyttöjärjestelmätyyppi sekä niihin liittyvät URL-osoitteet).

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Sinulla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Siinä tapauksessa kuitenkin hyväksyt, että evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palvelujen toiminnallisuuteen.

Evästeet tai muut vastaavat tekniikat, kuten selaimen paikallinen tietovarasto, eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

6. Sinun oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet liittyen henkilötietoihisi:

Oikeus tietojen oikaisuun ja/tai päivittämiseen

Oikeus tietojen poistamiseen

Oikeus vastustaa tai rajoittaa käsittelyä

Oikeus tietojen siirtoon

Oikeus perua suostumuksesi

 

Mikäli haluat käyttää oikeuksiasi, voit lähettää pyynnön tietosuoja yhteyshenkilöllemme osoitteeseen petri.helmikkala@almpartners.fi.

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa, ALM Partners yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close