Tietosuoja ALM Partnersilla

ALM Partners Oy on sitoutunut verkkosivustomme käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen henkilötietolain (523/1999), sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004),  tietoyhteiskuntakaaren (917/2014) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa, minkä tyyppistä tietoa keräämme verkkosivustomme käyttäjistä, kuinka käytämme kerättyä tietoa sekä miten luovutamme näitä tietoja kolmansille osapuolille. Kerromme Tietosuojaselosteessa myös evästekäytännöistämme sivustollamme.  Käyttämällä ALM Parnersin verkkosivustoa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Henkilötietojen käsittely

ALM Partners saattaa kerätä käyttäjien henkilötietoja. Ellei toisin ole ilmoitettu, henkilötietoja kerätään ALM Partnersin sähköisten palvelujen tarjoamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittämiseksi, rekrytointiin, tilastointitarkoituksiin sekä ALM Partnersin ja verkkosivuston käyttäjän väliseen viestintään.

Henkilötietojen käsittelyssä moudatamme Suomessa voimassa olevaa henkilötietolakia. Käsittelemme henkilötietoja (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) lainsäädännön sallimissa rajoissa esimerkiksi asiakkuuden tai suostumuksen johdosta ja sen mukaisesti. Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää muun muassa suoramarkkinointia varten.

Tietojen käsittelyyn voidaan käyttää kolmansia osapuolia, joille tietoja voidaan tällöin luovuttaa käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun. Muu tietojen käsittely edellyttää rekisteröidyn suostumusta tai perustuu lain nimenomaiseen säännökseen. Tietoja voidaan siirtää Euroopan Unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, mikäli se on käyttäjän tarvitseman palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista tai mikäli se muutoin on tarpeellista henkilötietolain mukaisin perustein.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden hyödyntäminen sivustolla

ALM Partnersin verkkosivustolla käytetään evästeitä. Evästeet ovat olennainen osa palveluiden toimivuutta. 

Jotta sivustoa voidaan parantaa ja taata kävijälle paras mahdollinen käyttökokemus, evästeet tallentavat tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Keräämme automaattisesti tietoja siitä, mikä on esim. vierailun kesto ja ajoittuminen, minkä hakulauseiden ja -sanojen sekä hakukoneen kautta vierailu on linkitetty, millä sivuilla käyttäjä vierailee sekä käyttäjän tietokonetta tai mobiililaitetta koskevia teknisiä tietoja (mukaan lukien IP-osoite, laitteen ID-tunnus, fyysinen sijainti, selain, operaattori ja käyttöjärjestelmätyyppi sekä niihin liittyvät URL-osoitteet).

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Sinulla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Siinä tapauksessa kuitenkin hyväksyt, että evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palvelujen toiminnallisuuteen.

Evästeet tai muut vastaavat tekniikat, kuten selaimen paikallinen tietovarasto, eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Tietojen tarkastusoikeus ja ehtojen muutokset

ALM Partnersin tietosuoja on päivitetty viimeksi 27.6.2017. Varaamme oikeuden muuttaa tässä kuvattuja tietosuojakäytäntöjä ja päivittää näitä ehtoja sen mukaisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

ALM Partners Oy
Mechelininkatu 1A
00180 Helsinki

Jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojen käytöstä tai omista tiedoistasi, älä epäröi ottaa yhteyttä:

info (at) almpartners.fi

 

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa, ALM Partners yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close